Napsali o nědělní kvalifikaci:

27.04.2010 21:51

V tréninkovém centru 1.FC Brno se o víkendu odehrála kvalifikace o postup na Betfair Wolrd Cup 2010 - Mistrovství Evropy v malé kopané hrané v anglickém Manchesteru na slavném stadionu Old Trafford. Vítězem české národní kvalifikace se po zásluze stává tým Aegon Pardubice a my gratulujeme!

Penaltový rozstřel rozhodl Formánek a po výsledku Aegon Pardubice - RKM Brokers Brno 0:0, pk. 5:4. pojede na Old Trafford tým Aegon Pardubice.

Počasí nám o víkendu přálo a celá akce byla velkou (nejen fotbalovou) show. Na turnaji se sešlo spoustu známých jmen a všechny týmy předváděly skvělý fotbal. V základních skupinách se utkalo 20 týmů rozdělených do 4 pětičlenných skupin, přičemž z každé skupiny postupovaly do čtvrtfinále 2 nejlepší týmy. Rozlosování do skupin bylo následující:

Skupina A:

Tripoli Café Brno
OK Interiér Pardubice
Kvasar Černá Hora (MK Blansko)
Rebešovice (MK Brno)
OD Žďár n. Sázavou

Skupina B:

Karlsberg C. F. Brno
Motor Březové Hory (MK Příbram)
Skipy Team Pardubice
Nedeka Brno
Fortip Svitavy

Skupina C:

Aegon Pardubice
RKM Brokers Brno
Tomek 99 Dobrochov (MK Prostějov)
VFK A je to! Příbram
Ambassadors Český Těšín

Skupina D:

Halucinace Příbram
Restaurace u Pecků Praha
Gioia Brno
Třanovice (MK Český Těšín)
INEX Srbská Brno

Po velmi zajímavých bojích ve skupinách vyplnil pauzu exhibiční zápas v kopané žen a brněnské družstvo Lakýrek se v něm postaralo o skvělou zábavu, když sestavilo dva týmy, které si to spolu rozdaly v "ostrém" zápase!

Semifinále:

Pak už přišly na řadu vyřazovací boje a na trávníku se přitvrdilo. V semifinále vypadl v souboji s městkým rivalem jeden z velkých favoritů, tým Tripoli Café Brno. Po velkém boji podlehl na penalty. Druhé semifinále bylo zase pardubickou záležitostí a vítězně z něj vyšel favorizovaný Aegon.

Finále:

Finále nabídlo špičkový fotbal. V obou týmech se představila celá řada hráčů z nejvyšší futsalové soutěže a tak jsme byli svědky velké fotbalové show. Penaltový rozstřel rozhodl Formánek a po výsledku Aegon Pardubice - RKM Brokers Brno 0:0, pk. 5:4. pojede na Old Trafford tým Aegon Pardubice.

Za skvělou organizaci celé akce děkujeme Brněnskému svazu malé kopané a především pak Filipovi Judovi, prezidentovi BSMK.

Vítězný tým Aegon Pardubice:

Winners_4.jpg

Exhibiční zápas lakýrek:

Exhibition_game.jpg

Krásná tanečnice Nikola:

Dancers_3.jpg

Zápasy ve skupinách:

Group_stage_2.jpg

Semifinále a konec brněnských favoritů:

Semifinals.jpg