Jakub Prokeš jede do Jihlavy jako trenér reprezentace BSMK

15.03.2011 00:46

Brněnský celek bude obhajovat loňské druhé místo, ve finále výběr Martina Fialy nestačil na Slony z Jihlavy a odešel poražen po pokutových kopech. BSMK bude startovat na tomto turnaji počtvrté a i tentokrát se k týmu připojil loňský nejlepší střelec, Michal Belej z RKM Tango. Brno se vypraví do Jihlavy s novým lodivodem, Jakubem Prokešem, kapitán brněnské Gioii povolal do sestavy trio spoluhráčů, Stanislava Lercha, Bohumíra Doubravského a Tomáše Prokeše, nastoupí taktéž pravidelný reprezentant Milan Polonec z RKM, hodně se očekává od dvojice David Cupák a František Schneider, kteří hájí v Superlize dresy mistrovského Tripoli. Nelze zapomenout na střelce Milana Klimeše z Karlsbergu, brněnskou svatyni bude hájit Lukáš Zrzavý, brankář Karlsbergu.
Sestava mohla být ještě silnější, ovšem trenéru Prokešovi se omluvil vysoký počet hráčů. Mistři republiky, Václav Hladký a Dimo Chadzidis se nezúčastní. Milan Raška ze Surfinu a Martin Drábek mají fotbalovou dovolenou. Rostislav Šamánek z Karlsbergu, bohunický střelec Jan Pšikal a Martin Surynek z Colgate Teamu mají povinnosti v mateřských klubech. Turnaje se nezúčastní ani Lukáš Peška z Bohunic 30, kterého trápí zranění.
Výběr hráčů BSMK byl vylosován do skupiny B, ve které se střetne, s již zmíněnými, Slony Jihlava. Kádr Jakuba Prokeše dále narazí na mistra ze žďárské ligy malé kopané, Kozel Team Žďár n/S, poté na další dva jihlavské zástupce, Ježek a Starlet.