Gioia se zůčastnila prvního většího turnaje, vyloženě nepropadla

27.04.2010 21:06

V něděli jsme se zůčastnily kvalifikace na ME v malé kopané tento turnaj se uskutečnil v Brněnských Ivanovicích.

Za krasného slunečného počasí jsme byly zařazeni do skupiny D ve které jsme se střetli s týmy Inex-SDA Srbská, Halucinace Přibram(MK Příbram), Restaurace u Pecků (MK Praha) a Třenovice( MK Český Těšín).

První utkání nás čekalo Brněnské derby s týmem Srbské.

FC GIOIA BRNO - Inex- SDA Srbská 4:1

V tomto utkání jsme velice brzy prohrávali po 3x tečované střele z 10 metrů, ale poté jsme ukázali fotbalovou kvalitu a hlavně chuť po vítězství a podařilo se nám to převést i golově když jsme otočily na 4:1 a soupeř mohl být rád že se to zaseklo na tomto čísle.

FC GIOIA BRNO- Halucinace Příbram 2:0

V dalším utkání nás čekal 2.tým Příbramské ligy a pravidelný účastník mistrovství republiky, velice kvalitní utkání ve vysokém tempu řekl bych nejlepší náš zápas na turnaji. Zaslouženě jsem proměnily šance a vzadu jsme zahráli kvalitně a zodpovědně.

FC GIOIA BRNO- Restaurace u Pecků 0:0

Utkání ve kterém jsme si myslely že si to rozdáme s tímto soupeřem o první místo ve skupině skončil zaslouženou remízou 0:0 více ze hry jsme měli my ale 3 vyložené šance co jsme si vytvořily vychytal výborný brankář Pražanů, který za celou základní čast neinkasoval branku.

FC GIOIA BRNO- Třanovice 0:1

Utkání ve kterém nám stačila k postupu remíza jsme jako nastoupily jako kdyby bylo vše už hotovo a to se nám vyplatilo už po 2.minutách kdy šli hosté z Českého Těšína do vedení po individuální chybě 12 metrů od náší branky. Poté soupeř ze severní Moravy vyborně a koncetrovaně bránil a my si nebyly schopni dvakrát po sobě nahrát když už jsme se utrápené dostali do zakončení tak buď nás zastavila konstrukce branky nebo pozorný brankař. Díky této prohře jsme si zabouchly dveře do čtvrtfinále do kterého postoupil náš soupeř.

Hodnocení prezidenta:

Tak nepostoupit se 7 body je bohužel smolné ale za výkon v posledním zápase jsem si to asi ani nezasloužily. Jinak jsem byl s turnajem i s ochotou hráčů spokojen jen doufám že v soutěži se to co předcházelo brance v posledním utkání opakovat nebude a místo mávaní a řvaní na rozhodčího každý hráč hrábne a zamaká zpět pod míč a bude jezdit po prdeli protože jen tak se bojuje o mistrovství republiky. Děkuji všem hráčům za účast. Ještě jednou větou nerad hotnotím jednotlivce, ale na tomto turnaji se velc dobře předvedl Radek Pernica a myslím i že Tomáš Prokeš ukázal že je fotbalista který by nám pomohl.