Co o nás píší na BSMK

14.04.2010 19:22

Gioia Brno - Orel Bohunice 6:4 (3:3)



Gioia, která okupuje střed tabulky, narazila na mladý tým z Bohunic. Zápas nabídl pohledné kombinace na jeden dotek a také běhavý fotbal, zcela určitě místní diváci mohli uznat tento duel za atraktivní. První branka padla již ve 2. minutě, kdy se z rozehrávky z rohu prosadil útočník Surynek přesnou střelou k tyči- 1:0. Odpověď nenechala na sebe dlouho čekat a o 3 minuty později se sólem přes 3 hráče na malém vápně prosadil Macko- 1:1. Vedení domácích na svoji stranu získal kapitán Chládek, který se prosadil ve 14. minutě utkání- 2:1. Zápas se neobešel bez žlutých karet a jako první jí uviděl Roman Outrata za bránění ve hře (16. minuta). Nejkrásnější akce zápasu se udála v 19. minutě, kdy dlouhý balón zpracovává Presl a hlavičkou našel volného Surynka, který nekompromisním volejem vyrovnal- 2:2. Nápadité kombinace se prolínaly ze strany na stranu a při další akci padla další branka. Tu zajistil jeden z útočníků domácích, který na hranici pokutového kopu podržel balón, počkal si na nabíhajícího spoluhráče Chládka a ten již neměl problém skórovat- 3:2. Žlutý trest neminul hráče Macka, který použil neslušná slova a výsledkem byla žlutá karta, to v minutě 23. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu, ten poslední poločasový gól padl do sítě domácích ve 28. minutě, když  na půli hřiště ztratil míč jeden z beků domácích a Presl se nezachoval sobecky a přihrál lépe postavenému Surynkovi, který měl již bránu naprosto prázdnou- 3:3.

Druhý poločas sliboval zajímavou podívanou, ta ale lépe vyzněla pro tým Gioia Brno. Zápas pokračoval v dynamickém tempu, ale větší počet branek vstřelili domácí. Hráč Surynek rozveselil své spoluhráče ve 36. minutě, kdy v závaru využil odražený míč a střelou pod víko vrátil vedení opět Orlům- 3:4. Po nahrávce Kotouna zvyšoval po kombinaci Bárta- 4:4. Bohunice mohli udržet sympatickou remízu, ale v 60. minutě se stačil ještě prosadit Michal Prokeš po kombinaci a David Macko, který při brejku 3 na 1 využil špatného postavení brankáře a zajistil tak domácím 3 body.

zdroj:https://bsmk.cz/novinky/348-ani-4-branky-surynka-nepomohly-bohunickym-orlum-k-vitezstvi-sousede-v-tabulce-vysledkove-vsak-nikoliv